Communicatie voor iedereen

Verbeter je communicatie

met jezelf (mindset) & anderen

 

Helder met jezelf

communiceren

Heb jij soms ook de verkeerde mindset? Of heb jij eerder last van de verkeerde communicatie of beter van dat irritante stemmetje in hoofd, dat (al te vaak) zegt: ‘pff, dat kan jij toch niet‘, of ‘neen, daar heb jij toch nog veel te weinig ervaring voor‘, of ‘gij oelewapper, wat hebt ge nu weer gedaan!‘ of nog ‘die ander kan dat toch véél beter dan jij‘?

En toch kan het anders.

Een vooraf bepaalde mindset is hier van essentieel belang: is jouw glas ook half leeg? Of toch het halfvol?

Hoe sta jij in het leven? Overkomt het leven je, in de zin van ‘waarom gebeurt dit nu altijd bij mij (ons)‘? Of neem jij het heft van jouw leven in handen en handel jij geïnspireerd?

Of je nu nood hebt aan een verbetering van je mindset, de opblinking van jouw zelfbeeld of ‘gewoon‘ dat laatste zetje om ervoor te gaan, ik kan je helpen.

Je zal voortaan anders in het leven staan en anders naar jezelf en jouw wereld kijken.

Wens je graag hulp bij de communicatie met jezelf, neem dan contact met me op.

Duidelijker met anderen

communiceren

Heb jij de indruk dat jij de dingen soms ook anders zegt dan jij ze bedoelt? Of dat er “ruis” zit op jouw communicatielijn?

Communicatie is namelijk een geheel van woorden, gevoelens en suggesties, die je combineert in zinnen. En vermits elke dag anders is, kan het zijn dat jij vandaag net iets minder duidelijk communiceert.
Maar ook jouw zelfbeeld zal mee bepalen hoe anderen jou ‘lezen’.

Stej je voor dat jij duidelijk communiceert en dat de ander ook meteen begrijpt wat jij bedoelt. Hoe zou dat jouw leven veranderen?

Een combinatie van technieken zoals onder meer mediation (conflictbemiddeling) & NLP, waarin ik gespecialiseerd ben, kunnen je hierbij helpen.

Hulp nodig bij jouw communicatie met anderen? Neem contact met me op.

 

Mijn specialisatie op vlak van bemiddeling (mediation):
– geschillen tussen familieleden
– geschillen over verzekeringskwesties
– geschillen over medische kwesties

Binnenkort beschikbaar:

Wil jij meer informatie over de diverse programma’s rond de communicatie met jezelf (mindset) & anderen? Klik dan door naar Modules.

error: Deze inhoud is beschermd door auteursrechten