Nieuws

Welkom, beste Bezoeker!

 

 

 

 

Welkom!

Vandaag schrijf ik geschiedenis: met trots stel ik je mijn vernieuwde website én aangepaste activiteit voor!

Meerdere deelactiviteiten die ik gedurende twintig jaar uitgeoefend heb, heb ik gebundeld en in een nieuw kleedje gestoken, waaronder mensen helpen, adviseren, communiceren, onderhandelen, luisteren, problemen & geschillen oplossen, bemiddelen. Ook de benamingen die ik voortaan gebruik, sluiten beter aan bij wat ik doe en wie ik ben.

Natuurlijk heb ik nog wat werk om mijn website op punt te stellen & de kers op de taart voor te bereiden. En hey, Rome & Parijs werden ook op meer dan één dag gebouwd! 😊

Benieuwd naar meer?

Neem alvast een kijkje op mijn website. Om op de hoogte te blijven van de updates & nieuwigheden, schrijf je in op mijn blog.

Hartelijke groeten en tot snel!

Nicole Gobin
[email protected]
+32 477 315 989

6 augustus 2020

Eerder Bericht

Welkom!

Wie mij en mijn activiteit al een tijdje volgt, weet dat ik ondertussen van webhost veranderd bent. De volgende stap naar mijn aangepaste activiteit is gezet!

De website die je nu ziet is een tijdelijke website. Hier verander ik niets meer aan tot aan de lancering van de nieuwe.

Wat op het eerste zicht eenvoudig zou lijken, blijk achter de schermen toch zo geen evidentie: je moet met heel wat rekening houden en vooral met die dingen waar je als ‘gewone’ onderneming (dus: niet-digitaal) nooit mee in aanraking gekomen bent. Bovendien heb ik alles in elkaar gepuzzeld tussen mijn werk door. Natuurlijk kon ik rekenen op specialisten ter zake, die het voor me mogelijk maakten om mijn website zelf te bouwen.

Hoe ver sta ik nu? Wel, achter de schermen staat mijn vernieuwde website klaar. Ik leg de laatste hand aan mijn online reserveringssysteem en na een korte testperiode, lanceer ik mijn vernieuwde website!

Wat volgt nog? In een volgende fase voorzie ik nog een aantal dingen, maar dat is voor later. Anders is het geen verrassing meer 😊.

Dank aan iedereen die me tot nu geholpen heeft met het testen, met tips & opmerkingen!

Hartelijke groeten en tot snel.

Nicole Gobin
[email protected]
+32 477 315 989

25 juli 2020

Eerste Bericht

Achter de schermen bouw ik verder aan mijn website. Dit kon enkel via een overstap naar een andere provider. Van zodra alle onderdelen van deze website levensvatbaar zijn, worden beide url’s samengevoegd op de bestaande website www.gobinsight.be. Je moet op dat moment enkel de link verversen.

Momenteel werk ik verder aan o.m. een goed online reserveringssysteem.

Kijk ondertussen gerust rond op mijn website.

Ja, natuurlijk mag je mijn cheerleader (m/v) zijn! ? Ik kan er altijd nog gebruiken. Mensen die me opbouwende commentaar kunnen geven, met andere woorden, wat ik hoe kan verbeteren, zie ik graag verschijnen.

Bedankt voor je bezoek, ik hoop je snel terug te zien. Live of via videobellen.

Hartelijke groeten en tot binnenkort.

Nicole Gobin
[email protected]
+32 477 315 989

23 mei 2020

error: Deze inhoud is beschermd door auteursrechten