Over Mezelf

Aangename Kennismaking!

 

 

 

 

Mijn Beroepservaring

Meer dan twintig jaar geleden had ik het geluk om mijn eerste stappen in de verzekeringswereld te zetten onder de vleugels van mijn ouders: als voorbeeld en leermeester tegelijkertijd. Dankzij hen heb ik o.m. het vak geleerd, samen met de vreugde om mensen bij te staan en te helpen. Zelf bracht ik tijdens mijn carrière mijn eigen kennis over en gaf daarnaast meerdere colleges.

Nu ben ik op het punt gekomen om mijn expertise naar een hoger niveau te tillen en zelf in de voetsporen van een mentor treden: het is mij dus een waar genoegen om een tijdje met je mee te lopen in jouw leven.

Via deze weg wil ik ook iedereen bedanken, die op de ene of de andere manier iets heeft bijgedragen aan mijn leven, in al haar vormen. Dus, hartelijk dank dat onze wegen elkaar gekruist hebben. Ik hoop je nog een keer terug te zien!

Mijn Kwalificaties

– Coaching Diploma’s (CoE UK – 20190831 – lopend) (5)
– Conflictbemiddeling/Mediaton (UA – 2018) &
erkend bemiddelaar in Burgerlijke & Handelszaken alsook in Familiale Zaken
– Master in de Rechten (UA – 2016)
– Waarderend coachen (UCLL – 2015)
– Lic. Aggregatie (UA – 1996)
– Lic. T.E.W. (UA – 1994)

Mijn Inpiraties

Ondertussen heb ik in al die jaren al wat mensen ontmoet. Zowel professioneel als privé. Mensen inspireren me sowieso, maar sommigen blijven me beter bij: mijn hart glimlacht wanneer ik aan hen denk.

Vooral personen die begrip & compassie hebben leren opbrengen voor anderen, vind ik zeer bijzonder. Compassie heeft immers niets te maken met medelijden, maar staat gelijk aan inlevingsvermogen.

Soms houden we te fel vast aan onze eigen waarheid. We staan op dat moment te weinig open voor de visie van de ander. Begrip & compassie kunnen je hierbij helpen.

& Quotes

A mistake is simply another way of doing things (Katharine Graham)

Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving (Albert Einstein)

Shift your view, it’s time for something new (ng)

A ship is always safe at the shore, but that’s not what it is built for (Albert Einstein)

Benieuwd naar mijn privé passies? Neem dan een kijkje op www.gobin.be

error: Deze inhoud is beschermd door auteursrechten