{

Verzekeringsmake-klaar

NicoleGobin_FreubelklasAl in de freubelklassen kon ik het langste woord van mijn toenmalige wereld zeggen.

Enfin, toch bijna.

Wanneer mensen en andere kinderen vroegen wat mijn papa deed, vertelde ik trots dat hij verzekeringsmakeklaar was.

Jawel. Verzekeringsmake-klaar.

Mijn ouders waren allebei verzekeringsmakelaar. Ze losten andermans problemen op. En klaar. Iedereen tevreden.

Eenvoudig, toch?

Van jongsbeen af  heb ik het vak van verzekeringsmakelaar geleerd.

Tegelijk moest ik, als jongste van vier, ook mijn vrouwtje staan. Ik moest dus mondig zijn. Mondiger dan de andere kinderen.

Omdat mijn familieleden natuurlijk ook niet van gisteren zijn. 🙂

En zo ontstond al heel vroeg mijn gecombineerde passie voor communicatie & verzekeringen. Voeg hier nog kennisoverdracht en een aantal extra ingrediënten & talenten aan toe en de cirkel is rond.

Want ja, de kleine lettertjes kunnen lezen, interpreteren en over onderhandelen, daar heb je natuurlijk ook wel wat talent voor nodig.

Verder heb ik er ook voor gezorgd dat ik regelmatig extra kennis heb vergaard. Zo heb ik meerdere Master-diploma’s en andere Attesten. Zo’n 15 in het totaal. En daar ben ik terecht best trost op!

Vermits ik de laatste jaren alleen werkte, heb ik moeten leren om mijn tijd zo goed mogelijk te optimaliseren en dus mijn level van efficiëntie én communicatie te verhogen. Want ja, iets meermaals opnieuw uitleggen, daar ontbrak natuurlijk de tijd voor!

En toch vond ik de tijd om de ingewikkelde verzekeringstechnische materie uitgebreid en dus duidelijk uit te leggen.

Want wat men ook beweert, verzekeringen is en blijft een moeilijke materie. En die weggelegd is voor specialisten.

Zo’n tien jaar later

De tijd staat nooit stil. Ook wanneer je zelf stilstaat.

Ondertussen heb ik mijn activiteiten beperkt tot die talenten waar ik het best in ben.

Naast het geven van precontractueel verzekeringsadvies (in specifieke takken), staat de verwevenheid van de dienstverlener met zijn communicatie op dit moment bovenaan mijn lijstje.

Algemene en individuele begeleiding mag je van mij verwachten. Maar ook kritische vragen, vragen waar jij het antwoord intuïtief al op weet en natuurlijk ook de vraag achter de vraag.

Waarin ben ik je voorgegaan?

In heel wat!

Wanneer je bijvoorbeeld alleen werkt, moet je ook alleen je beslissingen nemen. Leer je  op een snelle en gevatte manier denken.  Leer je tussen de lijnen leren lezen. Leer je efficiënt werken in combinatie met je cliënteel dat ook  te doen.  Zodat een win-win ontstaat tussen jezelf als ondernemer en  je cliënteel.

Als je maar eens wist hoeveel tijd jij weggeeft alleen maar omdat je een en ander beter kan aanpakken. Dit feit alleen al spaart je gigantisch veel tijd en dus geld uit.

En  deze kennis wil ik met je delen.  Zodat jij je opnieuw kan op je corebusiness toeleggen.

Want ja, natuurlijk kan jij alles zelf  opzoeken. Omdat we nu leven in een gouden digitale maatschappij. Dat wil zeggen  dat alles, maar dan ook letterlijk alles, beschikbaar is op het internet.

Of deze informatie ook correct is, is nog maar de vraag. Maar daar weet jij alles van. Denk maar aan de vergelijkingssites.

Wanneer jij met me samenwerkt …

NicoleGobin_Foto-4

… leer jij in eerste instantie opnieuw het vuur aan te wakkeren waarom jij doet wat je doet. En waarom jij daar zo goed in bent.

In tweede instantie gaan we samen jouw doelen herschrijven en jouw tijd dermate  optimaliseren dat jij er weer  helemaal staat. Nog sterker dan ooit  tevoren!

Maar natuurlijk ga jij die beslissingen moeten nemen die noodzakelijk zijn om die  doelen te bereiken en anders te gaan werken. Niet altijd gemakkelijk, dus.

Maar gelukkig loop ik hierin met je mee en stel ik je als externe gps de noodzakelijk en specifieke vragen. Op die manier weet jij na elk stapje welk jouw volgende stapje is.

Zelfs al zie jij aan de start van jouw traject eerder zelden waar jij naartoe gaat. Gelukkig zie ik dat wel :).

Ik kijk er alvast naar uit je te mogen ontmoeten!

Dus heel graag tot binnenkort!

Give light and people will find the way

Ella Baker

The wisest mind has something yet to learn

George Santayana

Fall seven times. Stand up eight

Japanese Proverb

The happiness of your life depends upon the quality of your thoughts

Marcus Aurelius

Smooth seas do not make skillful sailors

Proverb

Don't watch the clock. Do what it does. Keep going

Sam Levenson